Camerasystemen

De detailhandel verliest jaarlijks miljarden euro’s door diefstal van werknemers en criminelen. Camerasystemen zijn een oplossing om het verlies tegen te gaan. Verminder diefstal, verhoog de omzet en verlaag verzekeringskosten met camera’s van DTA Solutions. Beveiligingscamera’s helpen ook om een ​​veiligere en aantrekkelijkere winkelomgeving voor klanten te creëren.

Ons advies

Met veel keuze in beveiligingscamera’s, op zowel de particuliere als de zakelijke markt, is het belangrijk om de exacte vereisten van een specifieke winkel, woning of gebouw te bepalen. Zijn er camera’s voor binnen en buiten nodig? Waar zitten zwakke punten en dode hoeken? Zijn er gebieden met weinig licht? Dit zijn enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een nieuw camerasysteem.

Zelf installeren of laten installeren?

Onze camerasystemen sluit je eenvoudig zelf aan. Power over Ethernet (PoE) elimineert de behoefte aan stroom in de buurt van de camera. Gebruik slechts één kabel om de bewakingscamera op de recorder aan te sluiten. Via deze kabel stuurt de camera beelden naar de recorder en de recorder levert ook stroom aan de camera. Dan werkt het systeem direct. Gebruik de meegeleverde HDMI-kabel om elke monitor of tv op het camerasysteem aan te sluiten.

Als je het niet zelf wilt installeren, neem dan contact met ons op. Een ervaren installateur zal het camerasysteem installeren. Wij staan garant voor een professionele installatie en geven duidelijke instructies na het opleveren van de installatie.

Woningbeveiliging

Een beveiligingscamera waakt over je huis en houdt je via jouw smartphone op de hoogte als er wat mis is. Op afstand kan er meegekeken worden en beelden zijn terug te kijken.

Op deze manier heb je controle en voel je je altijd op je gemak. Als er iets misgaat, kun je snel schakelen en contact opnemen met hulpdiensten en jouw gezin.

Het is dus mogelijk diefstal te voorkomen en schade te beperken. DTA Solutions is een expert op het gebied van slimme camerasystemen. Gebruik draadloze, binnen- of buitencamera’s om het huis te beschermen en met een gerust hart de deur uit te gaan!

Advies nodig over Camerasystemen?

We staan klaar om u te helpen. Stuur ons een bericht of bel:

0630984745

0610949593

Gelijk een offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel:

0630984745

0610949593