Detectiepoorten

Detectiesystemen worden geïnstalleerd bij in- en uitgangen van winkels om een ​​zichtbare afschrikking te bieden en winkelmedewerkers te waarschuwen voor mogelijke diefstal. Onze systemen voor diefstalpreventie zijn er in verschillende ontwerpen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan jouw beveiligingsbehoeften te voldoen. Daarbij houden wij rekening met de uitstraling van de ingangen.

Installatie op maat

Installatie van detectiepoorten vereist ervaring in radiotechnologie. Zo moeten de afstand tussen de deuren, de gevoeligheid en de frequentie nauwkeurig worden afgesteld. Hiervoor zijn speciale meetinstrumenten nodig. Aangezien elke winkel anders is, kunnen wij dit niet vooraf instellen. Maatwerk bij de installatie van detectiepoorten is daarom vereist.

Voor jouw en onze garantie, verzorgen wij de volledige installatie van detectiepoorten. Alle bekabeling wordt weggewerkt en we geven na het installeren instructies hoe de detectiepoorten gebruikt moeten worden.

Ons advies

Houd rekening met het aantal in- en uitgangen en de breedte van de in- en uitgangen. Het type artikel (kleding, elektronica, etc.) dient ook rekening mee gehouden te worden. Uiteraard zijn er verschillende modellen verkrijgbaar.

Wij plannen een installatiemoment in, wanneer het rustig is. Hierdoor hoeft de winkel niet gesloten te worden. Ook zullen wij de bezoekers niet hinderen tijdens de werkzaamheden. Gemiddeld duurt de installatie van detectiepoorten twee uur per in- en uitgang.

Bij aankoop van een set detectiepoorten geven wij 12 maanden fabrieksgarantie en installatiegarantie.

Meestverkocht

Links wordt een afbeelding getoond van de DTA Detectiepoort RF (radiofrequent). Het is een stijlvol detectiesysteem die compacter is dan andere systemen. Het systeem doet zich in sterkte niet onder voor grotere detectiesystemen. Hierdoor is het zeer geschikt voor kledingwinkels bijvoorbeeld.

Advies nodig over Detectiepoorten?

We staan klaar om te helpen. Stuur ons een bericht of bel:

0630984745

0610949593

Gelijk een offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel:

0630984745

0610949593