Klantentellers

Door real-time monitoring van mensen en objecten in ruimtes kunnen we na verloop van tijd patronen en trends herkennen. De digitalisering van beweging opent de deur naar nieuwe vormen van efficiëntie. DTA Solutions heeft een ruim assortiment aan klantentelsystemen, die voor elke type winkel of gebouw gebruikt kunnen worden.

Meten is weten

Data uit onze klantentellers wordt gebruikt om strategische en operationele beslissingen te nemen. Daarnaast kunnen de inzichten worden ingezet bij het nemen van marketinggerichte beslissingen. De voordelen van onze klantentellers in combinatie met de kosteneffectiviteit leveren in korte tijd een Return on Investment (ROI) op.

Nauwkeurig tellen is het belangrijkste principe voor het creëren van slimme ruimtes. Maak jouw ruimte slim en verzamel informatie over:

  • Waar bezoekers zijn.
  • Waar bezoekers naartoe willen.
  • Waar je wilt dat bezoekers naartoe gaan.

Verhoog conversie

Zodra de beweging door ons apparaat is vastgelegd, kun je deze data inzien. Om jouw zakelijke kansen in te schatten, is het belangrijk om de personeelsstroom te analyseren. Persoonsstatistieken bieden verschillende realtime indicatoren, conversieratio’s en kunnen jouw KPI’s meten.

Bereken de verhouding tussen bezoekers en kopers (conversie), optimaliseer jouw personeelsbezetting, weet welke reclameactie de meeste bezoekers trekt, weet wat de meest logische route in jouw winkel is , ken het gedrag van bezoekers en klanten, verhoog jouw omzet en verlaag kosten. Maak van kijkers, kopers!

Advies op maat

Met actuele informatie over het aantal klanten en hun koopgedrag optimaliseer je de omzet en organisatie van uw winkel. DTA Solutions biedt verschillende oplossingen om bezoekers te tellen, afhankelijk van jouw wensen.

Je kunt bij ons terecht voor de volledige installatie van zowel hard- als softwareproducten. Bijbehorende software wordt altijd licentievrij meegeleverd. Naast onze zeer aantrekkelijke pakketprijzen zijn er aan onze oplossingen géén maandelijkse kosten verbonden.

Advies nodig over Klantentellers?

We staan klaar om te helpen. Stuur ons een bericht of bel:

0630984745

0610949593

Gelijk een offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel:

0630984745

0610949593