Over Ons

DTA Solutions voert zijn werkzaamheden wereldwijd uit. We werken nauw samen met de publieke en private sector en hebben projecten voltooid voor een breed scala van sectoren.

DTA Solutions heeft meer dan 10 jaar ervaring in het beschermen van gebouwen, winkels en woningen. Internationaal hebben we projecten voltooid voor Hunkemöller en Rituals. Landelijk hebben we projecten voltooid voor klanten zoals Harley Davidson en Bataviastad. Daarbij zijn we ook regionaal actief en helpen klanten zoals Wereldrestaurant Puur in Emmen.
Om ervoor te zorgen dat er aan de beveiligingsbehoeften van onze klanten wordt voldaan, bieden we een scala aan diensten, waaronder Camerabeveiliging, Detectiesystemen en Artikelbeveiliging. Op basis van de specifieke behoeften van onze klanten zoeken wij altijd naar gepaste oplossingen.

 

DTA Solutions is daarbij gespecialiseerd in het leveren en installeren van Klantentelsystemen. Onze oplossingen blijven evolueren op basis van de veranderende winkelomgeving om bedrijven te helpen de ‘customer journey’ te begrijpen en te verbeteren.

Wij hebben de oplossingen op het gebied van winkel- en woningbeveiliging. Oplossingen voor de ondernemer en woningeigenaar en zijn of haar specifieke project. Het houdt niet op bij alleen camera’s en alarmpoortjes. We hebben complete pakketten. Wij gaan samen zoeken naar de oplossing. Maatwerk leveren en relaties opbouwen met onze klanten is onze missie.

— DENNIS DEKKER

Onze partners