Retail

Retailers investeren veel geld om bezoekers een gunstige winkelervaring te geven. Onze geavanceerde oplossingen voor verliespreventie en voorraadbeheer, op basis van RF- en RFID-technologie helpen jou om verliezen te voorkomen en de beschikbaarheid van producten te optimaliseren. Real-time data van klantentellers helpt jou om de verkoop te verhogen en winstgevende groei te realiseren.

Klantentellers

Tel bezoekers automatisch en nauwkeurig om de winkelprestaties inzichtelijk te maken. Dit leidt tot hogere conversies, beter kunnen bepalen van personeelsbezetting en beter marketingactiviteiten kunnen bepalen.

Camerasystemen

Vertrouw op heldere camerabeelden tegen winkeldiefstal. Zo worden verliezen verkleind en onnodige voorraadverschillen verminderd. Cameratoezicht is daarom geen kostenpost, maar een investering die je geld kan besparen.

Artikelbeveiliging

DTA Solutions biedt oplossingen voor winkelderving. Met behulp van onze detectiepoorten en bijbehorende accessoires kan jouw personeel zich beter richten op hun belangrijkste zorg, namelijk het bedienen van bezoekers.

Hunkemoller-winkel

Hunkemöller

DTA Solutions heeft verschillende winkels van Hunkemöller in Nederland, België en Duitsland voorzien van draadloze klantentelsystemen.

Rituals-winkel

Rituals

Voor meerdere winkels van Rituals Cosmetics heeft DTA Solutions draadloze klantentellers geïnstalleerd.

Vragen over onze diensten?

We staan klaar om te helpen. Stuur ons een bericht of bel:

0630984745

0610949593

Gelijk een offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel:

0630984745

0610949593