Vastgoed

De klantentellers van DTA Solutions helpen eigenaren en exploitanten van gebouwen hun vastgoed effectief te gebruiken. Gebruik waardevolle gegevens om het ruimtegebruik te verbeteren en de beheerkosten te verlagen. Deze gegevens helpen je te begrijpen hoe gebouwen daadwerkelijk worden gebruikt.

Klantentellers

Gebruik waardevolle gegevens van bezoekersaantallen en bezettingsanalyse om het energieverbruik en de bedrijfskosten van het gebouw te beheren en te optimaliseren.

Camerasystemen

Vertrouw op heldere camerabeelden tegen inbraak. Zo worden verliezen verkleind. Cameratoezicht is daarom geen kostenpost, maar een investering die je geld kan besparen.

Digitale Sloten

Digitale toegangscontrole biedt een veilige, gemakkelijke, flexibele en kostenbesparende manier om te bepalen wie toegang heeft tot jouw gebouw en wanneer dit is toegestaan.

dta-vastgoed

Telling voor vastgoed in een notendop

  • Tel bezoekers
  • Meet de bezetting
  • Breng veelbezochte zones in kaart
  • Bespaar kosten
  • Bereken de huurprijs per m2

 

dta-digitalkey

Toegangscontrole

Met behulp van digitale sloten hoef je het slot niet te veranderen. Tokens worden uitgegeven om toegang via gecontroleerde poorten mogelijk te maken. Bij verlies of diefstal van tokens, is het eenvoudig om tokens uit het systeem te bannen.

Vragen over onze diensten?

We staan klaar om te helpen. Stuur ons een bericht of bel:

0630984745

0610949593

Gelijk een offerte aanvragen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel:

0630984745

0610949593